Maak kennis met onze stagiaires!

Elk half jaar geven we studenten de mogelijkheid om te laten proeven aan het èchte werk.
Vanwege de huidige situatie stellen we dit keer één nieuw teamgenoot aan jullie voor; Alysia.

 

Wie is Alysia?

Hi! Mijn naam is Alysia, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Leeuwarden. Ik volg de opleiding Communication & Multimedia Design en zit nu alweer in mijn derde jaar. Hiervoor heb ik de mbo-opleiding Mediavormgeving bij ROC Friese Poort gevolgd. Hier hield ik me al graag bezig met animatie, maar er waren zoveel andere dingen die ik ook leuk vond om te doen.

Omdat ik voor mijn gevoel nog niet klaar was met leren en ontdekken, besloot ik verder te studeren. Ik ben voor Communication & Multimedia Design gegaan omdat je er ontzettend veel verschillende dingen kunt leren. Dit was ideaal aangezien ik nog niet precies wist waar mijn passie nou echt lag.

Na een tijdje leren en experimenteren kwam ik erachter dat ik animatie toch wel echt het leukst vind. Ik vind het maken van muziek en illustraties ook erg leuk, maar dit valt allemaal gelukkig goed te combineren met elkaar!

 

Waarom Qviv?

Natuurlijk ging ik voor mijn stage opzoek naar een bedrijf die zich bezighield met animatie. Het portfolio van Qviv vond ik erg interessant omdat ze veel verschillende stijlen toepassen en ook werken met video. Ik zag veel ruimte om echt iets nieuws te leren en mezelf beter te leren kennen en ontwikkelen als animator.

Ik mailde, had een sollicitatiegesprek en in februari 2021 startte ik mijn stageperiode bij Qviv. Dit was natuurlijk tijdens de tweede corona-lockdown. De eerste paar weken werkte ik thuis, wat een beetje gek voelde. Echter ben ik op dit punt van de pandemie, net als veel anderen, al een ervaren ‘thuiswerker’ en weet ik alles nog op een rijtje te houden.

Ik heb al aan een erg leuke opdrachten mogen werken en ik ben heel nieuwsgierig naar hoe de rest van mijn stageperiode eruit gaat zien!